Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

17-11-2023 13:23

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στις Επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας

1. Εργασίες συντήρησης κιγκλιδωμάτων στο Ακάκι και στην Περιστερώνα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 20 μέχρι και την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023, από τις 09:00 μέχρι τις 15:00, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης κιγκλιδωμάτων στο Ακάκι και στην Περιστερώνα (Β9).

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα παραμένει κλειστή η μία λωρίδα του δρόμου σε μήκος 150μ περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση φορητών προσωρινών φώτων τροχαίας (stop & go).

2. Εργασίες ασφαλτοστρώσεων στον δρόμο Αρεδιού – Φαρμακάς

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023 (εκτός σαββατοκύριακων), από τις 07:00 μέχρι τις 17:30, θα εκτελούνται εργασίες ασφαλτοστρώσεων στον δρόμο Αρεδιού – Φαρμακάς (Ε904), Χ.Θ. 9+500 – 13+600.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα παραμένει κλειστή η μία λωρίδα του δρόμου σε μήκος 150μ περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας (stop & go).

3. Εργασίες συντήρησης πρασίνου κεντρικών νησίδων στον αυτοκινητόδρομο Ανθούπολης – Δένιας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, από την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023 μέχρι και την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 εκτός Παρασκευής και σαββατοκύριακων, μεταξύ των ωρών 09:00 – 14:00, στον αυτοκινητόδρομο Ανθούπολης – Δένιας (Α9) θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του πρασίνου των κεντρικών νησίδων από τον Τμήμα Δασών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας της κεντρικής νησίδας, για μήκος 1500μ περίπου κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

4. Εργασίες ασφαλτοστρώσεων στην είσοδο και έξοδο προς Σια

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023, μεταξύ των ωρών 07:00 μέχρι 12:00, στην έξοδο προς Σια από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας και στην είσοδο από τη Σιά προς τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας μέχρι και τη γέφυρα Μοσφιλωτής, θα εκτελούνται εργασίες ασφαλτοστρώσεων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η έξοδος και η είσοδος προς και από Σια από τον αυτοκινητόδρομο Α1 με κατεύθυνση Λεμεσό - Λευκωσία θα είναι κλειστή. Η τροχαία κίνηση από Λεμεσό προς Σια θα διοχετεύεται μέσω του Κόμβου Κόρνου από τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας - Λεμεσού (Β1). Αντίστοιχα, η τροχαία κίνηση από Σια προς Λευκωσία θα διοχετεύεται μέσω της γέφυρας Μοσφιλωτής προς τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας - Λεμεσού (Β1).

5. Εργασίες μαζέματος πλαστικών σακουλιών από την κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023, μεταξύ των ωρών 06.00 μέχρι 11.00, θα εκτελούνται εργασίες μαζέματος πλαστικών σακουλιών από την κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού από τα φώτα του Καλησπέρα μέχρι και τη Σκαρίνου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα δίπλα από την κεντρική νησίδα σε μήκος 100μ περίπου.

6. Κλειστό τμήμα παραλιακού δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των εργασιών κατασκευής του Έργου «Βελτίωση του Παραλιακού Δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας Φάση Γ», ο παραλιακός δρόμος Λάρνακας – Δεκέλειας, από το ύψος της οδού Αθηνών στην Ορόκλινη μέχρι και τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ορόκλινης θα είναι κλειστός για την κυκλοφορία και στις δύο κατευθύνσεις από τις 20 Νοεμβρίου 2023 μέχρι τις 10 Μαΐου 2024. Η τροχαία κίνηση θα εκτρέπεται μέσω της οδού Μεσογείου και οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΑΦ/ΑΣΠ)