Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

24-11-2023 10:46

Επίσκεψη του Επιτρόπου Αγροτικών Πληρωμών στον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων Ελλάδος

Ο Επίτροπος Αγροτικών Πληρωμών κ. Ανδρέας Κυπριανού συνοδευόμενος από τον Βοηθό Επίτροπο κ. Ανδρέα Ευαγγέλου και άλλα στελέχη του Κυπριακού Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ) πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) Ελλάδος, στην Αθήνα στις 23 Νοεμβρίου 2023. Η επίσκεψη αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας που υπέγραψαν μεταξύ τους οι δύο Οργανισμοί Πληρωμών το περασμένο έτος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Ευάγγελο Σημανδράκο, τον Αντιπρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Κυριάκο Μπαμπασίδη και άλλα στελέχη του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν και ανταλλάχθηκαν απόψεις και τεχνογνωσία για θέματα όπως η διαδικασία ελέγχου Ενεργού Γεωργού, η διαδικασία ετοιμασίας Ετήσιας Κατάστασης Αποτελεσμάτων (APR), η διαδικασία υλοποίησης ποιοτικών ελέγχων AMS, LPIS, GSAA, ο έλεγχος Νόμιμης Κατοχής, η Καταπολέμηση της Απάτης κ.ά..

(ΝΓ/ΜΣ)

Σχετικά Ανακοινωθέντα