Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

08-12-2023 17:33

Ανακοίνωση του ΥΠΑΝ για το πρόγραμμα της επίσημης επίσκεψης του Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Πιερρακάκη

Η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Αθηνά Μιχαηλίδου θα συναντηθεί τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 με τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Πιερρακάκη στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψής του στην Κύπρο, η οποία πραγματοποιείται μετά από πρόσκλησή του από την Υπουργό.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, οι δύο Υπουργοί θα συζητήσουν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων των δύο Υπουργείων και θα υπογράψουν Πρόγραμμα Συνεργασίας στον τομέα της Παιδείας για τα έτη 2023 – 2027. Μετά την υπογραφή του Προγράμματος Συνεργασίας, οι δύο Υπουργοί θα προβούν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ στις 13:30.

Στη συνέχεια θα μεταβούν στο Πανεπιστήμιο Κύπρου όπου θα συναντηθούν με τους Πρυτάνεις των Κυπριακών Πανεπιστημίων στις 15:45.

Η επίσκεψη του Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Πιερρακάκη θα ολοκληρωθεί με τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο, στην παρουσία της Υπουργού Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Αθηνάς Μιχαηλίδου στις 17:00.

(ΓΣ/ΝΖ)