Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

11-12-2023 09:28

Χαιρετισμός της Υφυπουργού Κοινωνικής Πρόνοιας κας Μαριλένας Ευαγγέλου στη Φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση της Σοσιαλιστικής Κίνησης Γυναικών Πάφου

Ευχαριστώ θερμά για την πρόσκληση να θέσω υπό την αιγίδα μου αυτή την εκδήλωση, με τιμά ιδιαίτερα και συγχαίρω τη Σοσιαλιστική Κίνηση Γυναικών Πάφου για την πρωτοβουλία της να διοργανώσει και φέτος αυτή την όμορφη Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση, της οποίας τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Κέντρου Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών Κάτω Πάφου. 

Είναι σημαντικό να καταβάλλουμε ως Υφυπουργείο κάθε δυνατή προσπάθεια με στόχο τη διευκόλυνση των γονέων με μικρά παιδιά για να εντάσσονται ή να παραμένουν στην αγορά εργασίας.

Η συμφιλίωση επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής είναι πολιτική στην οποία δίδουμε έμφαση τόσο στο δικό μας υφυπουργείο όσο και ευρύτερα σε όλες τις πολιτικές της Κυβέρνησης.

Όλα τα  Κέντρα Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών λειτουργούν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ολοήμερα, απογεύματα, διακοπές και αργίες, με σκοπό την εξυπηρέτηση των εργαζόμενων γονιών ενισχύοντας ακριβώς με αυτό τον τρόπο τη συμφιλίωση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής.

Μέσω του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας στοχεύουμε στη δημιουργία και νέων δομών τόσο φροντίδας όσο και απασχόλησης.

Κυρίες και κύριοι,

Θέλω να είμαι σύντομη, γιατί η εκδήλωση είναι χριστουγεννιάτικη, είναι γιορτινή, είναι ευχάριστη, και θέλω να παραμείνω στο κλίμα.

Η παρουσία μου εδώ δηλώνει πιστεύω τη σημασία που προσωπικά προσδίδω στο θέμα αλλά και σε αυτές τις πρωτοβουλίες.

Και σας διαβεβαιώνω ότι και ο ίδιος ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ως πατέρας τεσσάρων παιδιών, ενισχύει πολιτικές και δράσεις που στηρίζουν τους γονείς, τα παιδιά, την οικογένεια.

Για τον σκοπό της εκδήλωσης το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας συνεισφέρει το ποσό των 1000 ευρώ. 

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος.

(ΜΘ)