Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

05-01-2024 13:51

Εκπροσώπηση της Κυβέρνησης στους εορτασμούς των Αγίων Θεοφανείων, Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024

Στους φετινούς εορτασμούς για τα Θεοφάνεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα παραστεί στη λειτουργία που θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου, στη Λάρνακα, και στη συνέχεια στη βάπτιση του Τιμίου Σταυρού, στη Μαρίνα Λάρνακας. 

Στους εορτασμούς, την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσουν οι ακόλουθοι:

Στην Πάφο, στον Ιερό ναό Αγίων Αναργύρων στις 8:30 π.μ., ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Θα ακολουθήσει η βάπτιση του Τιμίου Σταυρού στο Λιμανάκι Κάτω Πάφου.

Στην  Ιερά  Μητρόπολη  Τριμυθούντος, στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στο Ζύγι στις 8:30 π.μ., η Υφυπουργός Ναυτιλίας  κα Μαρίνα Χατζημανώλη.  Θα ακολουθήσει ο βάπτιση του Τιμίου Σταυρού στο αλιευτικό καταφύγιο Ζυγίου.

Στην Αγία Νάπα, στον Ιερό Ναό Αγίας Νάπας στις 8:30 π.μ., ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Κώστας Κουμή. Θα ακολουθήσει η βάπτιση του Τιμίου Σταυρού στο  λιμανάκι Αγίας Νάπας.

Στη Λεμεσό, στον Ιερό Ναό Αγίας Νάπας στις 8:30 π.μ., ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος. Θα ακολουθήσει η βάπτιση του Τιμίου Σταυρού στην αποβάθρα.

(ΡΜ/ΕΠ/ΜΣ)