Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

22-01-2024 14:53

Εναρκτήρια Συνάντηση για το έργο «Ενίσχυση της Ψυχικής Ανθεκτικότητας των Νέων στην Κύπρο», το οποίο χρηματοδοτείται από την Ε.Ε.

Πραγματοποιείται την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024, από τις 09:00 μέχρι τις 14:00, η εναρκτήρια συνάντηση για το έργο «Ενίσχυση της Ψυχικής Ανθεκτικότητας των Νέων στην Κύπρο», το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μετά από σχετικό αίτημα που υπέβαλε η Διεύθυνση Νοσηλευτικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας.

Τα αποτελέσματα του έργου θα συνεισφέρουν σημαντικά στην  ανάπτυξη της Εθνικής Στρατηγικής Ψυχικής Υγείας και στο πεδίο της ψυχικής ανθεκτικότητας του νεανικού πληθυσμού στην Κύπρο. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου, το οποίο θα έχει διάρκεια 26 μήνες, ανέρχεται στις €500.000.

Η συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Σιακόλειο Εκπαιδευτικό Κέντρο Κλινικής Ιατρικής, στη Λευκωσία, θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να έχουν μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για το έργο, προκειμένου να τεθούν οι βάσεις για μια επιτυχημένη συνεργασία.

(ΔΚ)