Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

27-01-2024 09:29

Ανακοινωθέν Βουλής των Αντιπροσώπων

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου θα συμμετάσχει σε Διακοινοβουλευτική Συνάντηση στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής διάστασης της βελγικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης με θέμα: «Η Τεχνητή Νοημοσύνη και οι μελλοντικές επιπτώσεις της»

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, μεταβαίνει αύριο Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024, στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει σε Διακοινοβουλευτική Συνάντηση με θέμα: «Η Τεχνητή Νοημοσύνη και οι μελλοντικές επιπτώσεις της», η οποία πραγματοποιείται  στο πλαίσιο της τρέχουσας κοινοβουλευτικής διάστασης της βελγικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τον κ. Νεοφύτου θα συνοδεύει η Λειτουργός Διεθνών Σχέσεων κ. Στέλλα Χατζηανδρέου.

Κατά τη Συνάντηση θα συζητηθεί ο μελλοντικός αντίκτυπος της Τεχνητής Νοημοσύνης στους τομείς του πολιτισμού, της εκπαίδευσης, της υγείας και της δημόσιας διοίκησης.

(Το κείμενο ως απεστάλη από τη Βουλή των Αντιπροσώπων)