Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

29-02-2024 11:05

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στις Επαρχίες Λάρνακας και Λευκωσίας

1. Εργασίες συντήρησης του οδικού φωτισμού σε τμήματα δρόμων της Επαρχίας Λάρνακας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την περίοδο 4/3/2024 - 22/3/2024, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων και αργιών, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του οδικού φωτισμού σε τμήματα δρόμων της Επαρχίας Λάρνακας, από την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία, ως ακολούθως:

  • Από τις 4/3/2024 μέχρι και τις 15/3/2024, μεταξύ των ωρών 08:00 - 15:00, στην έξοδο Πύλας, από αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Αγίας Νάπας προς παραλιακό δρόμο Δεκέλειας,
  • Από τις 19/3/2024 μέχρι και τις 22/3/2024, μεταξύ των ωρών 08:00 - 15:00, στον δρόμο προς Βιομηχανική Περιοχή Δρομολαξιάς, από τη συμβολή του με τον δρόμο Λάρνακας - Κιτίου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει η μία λωρίδα ή το έρεισμα του δρόμου σε μήκος 50 – 150 μ. αναλόγως και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση σήμανσης STOP & GO.

2. Εργασίες καθαρισμού των νησίδων σε τμήμα του δρόμου Λάρνακας - Κιτίου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότιτην περίοδο 4/3/2024 - 13/3/2024, μεταξύ των ωρών 08:30 - 15:30, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, σε τμήμα του δρόμου Λάρνακας - Κιτίου της Επαρχίας Λάρνακας, θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού των νησίδων από τον Δήμο Δρομολαξιάς.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, τμήμα του πιο πάνω δρόμου, από τον κυκλικό κόμβο Νέου Αεροδρομίου μέχρι τον κυκλικό κόμβο Παλαιού Αεροδρομίου και από τις δύο κατευθύνσεις (όχι ταυτόχρονα), θα κλείνει για μήκος 200 μ. ανά φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

3. Εργασίες Εκσκαφής στην οδό Κυριάκου Μάτση στην Αραδίππου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότιτην Κυριακή 3/3/2024, μεταξύ των ωρών 07:00 - 17:00, στην οδό Κυριάκου Μάτση στην Αραδίππου στην Επαρχία Λάρνακας, θα γίνονται εργασίες εκσκαφής από την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείσει το τμήμα της οδού Κυριάκου Μάτση, από τη συμβολή της με την οδό Οδυσσέα Ελύτη μέχρι το μνημείο Αγνοουμένων στην Αραδίππου και από τις δύο κατευθύνσεις, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

4. Εργασίες για κόψιμο, μάζεμα και απομάκρυνση χόρτων, καθώς και μάζεμα και απομάκρυνση άχρηστων αντικειμένων στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Αγίας Νάπας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την περίοδο 4/3/2024 - 12/4/2024, εκτός Κυριακών και αργιών, από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 15:00 το απόγευμα,θαεκτελούνται εργασίες για κόψιμο, μάζεμα και απομάκρυνση χόρτων, καθώς και μάζεμα και απομάκρυνση άχρηστων αντικειμένων από τα ερείσματα και τα πρανή σε όλο το μήκος του αυτοκινητοδρόμου Λάρνακας - Αγίας Νάπας, και στις δύο κατευθύνσεις, περιλαμβανομένων και των Κόμβων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών το έρεισμα του αυτοκινητόδρομου θα κλείνει τμηματικά και η τροχαία κίνηση θα παραμείνει στις λωρίδες κυκλοφορίας, κανονικά, χωρίς το έρεισμα.

5. Εργασίες καθαρίσματος του οδοστρώματος της λωρίδας επιτάχυνσης του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λάρνακας (Α2)

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότιτη Δευτέρα 4/3/2024 και την Τρίτη 5/3/2024, μεταξύ των ωρών 08:30 - 12:00,θα εκτελούνται εργασίες καθαρίσματοςτου οδοστρώματος της λωρίδας επιτάχυνσης του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λάρνακας (Α2) μέχρι την έξοδο των Λυμπιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, το σάρωθρο θα συνοδεύεται από 2 οχήματα με φωτεινή σηματοδότηση για λόγους ασφαλείας τόσο των εργαζομένων όσο και των άλλων χρηστών του οδικού δικτύου.

6. Εργασίες καθαρίσματος του οδοστρώματος της λωρίδας επιτάχυνσης του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Κοκκινοτριμιθιάς (Α9)

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 6/3/2024 μέχρι και την Παρασκευή 8/3/2024, μεταξύ των ωρών 08:30 – 12:00,θα εκτελούνται εργασίες καθαρίσματοςτου οδοστρώματος της λωρίδας επιτάχυνσης του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Κοκκινοτριμιθιάς (Α9).

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, το σάρωθρο θα συνοδεύεται από 2 οχήματα με φωτεινή σηματοδότηση για λόγους ασφαλείας τόσο των εργαζομένων όσο και των άλλων χρηστών του οδικού δικτύου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

(ΕΑθ/ΝΓ)