Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

15-04-2024 11:36

Ανακοίνωση του Κυπριακού Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών για εκδήλωση ενδιαφέροντος για το 8ο Φεστιβάλ Αγροτικού Πολιτισμού

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ) θα διοργανώσει το 8ο Φεστιβάλ Αγροτικού Πολιτισμού στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2024, στην κοινότητα Φαρμακά της Επαρχίας Λευκωσίας.

Σκοπός της διοργάνωσης αυτής είναι η ενημέρωση των αιτητών για τον ρόλο του ΚΟΑΠ μέσω πολιτιστικών εκδηλώσεων, η συμμετοχή ντόπιων παραγωγών, καθώς επίσης και η προώθηση διαφόρων κυπριακών εδεσμάτων της κυπριακής κουλτούρας. Στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχουν περίπτερα, τα οποία θα διατεθούν δωρεάν. Οι εκθέτες θα μπορούν να διαφημίζουν ή/και να πωλούν τα διάφορα προϊόντα που θα εκθέτουν στο φεστιβάλ.

Ο ΚΟΑΠ προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ Αγροτικού Πολιτισμού με δικό τους περίπτερο να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22557651 για να δηλώσουν συμμετοχή.

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή είναι υποχρεωτική και για τις δύο ημέρες του φεστιβάλ.

Κριτήρια Επιλογής:

1. Προτεραιότητα θα δοθεί σε παραγωγούς της Κοινότητας Φαρμακά και των γύρω χωριών/κοινοτήτων.

2. Σε περίπτωση που ο αριθμός των δηλώσεων συμμετοχής είναι μεγαλύτερος από αυτόν των διαθέσιμων περιπτέρων, ο Οργανισμός θα διενεργήσει κλήρωση, στην οποία θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να παραστούν. Σημειώνεται ότι, βάσει του κριτηρίου 1 πιο πάνω, αν ο αριθμός των δηλώσεων συμμετοχής από παραγωγούς της Κοινότητας Φαρμακά και των γύρω χωριών/κοινοτήτων είναι μεγαλύτερος από τα διαθέσιμα περίπτερα, η κλήρωση θα διεξαχθεί μόνο για τους εκθέτες αυτούς.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 10 Μαϊου 2024, στις 14:00.

(ΑΦ/ΓΣ)