Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

17-05-2024 15:10

Ανακοίνωση της Διεύθυνσης του Τμήματος Φυλακών αναφορικά με δημοσίευμα

Αναφορικά με δημοσίευμα ημερομηνίας 17/05/2024, σε σχέση με μπάλες που ρίχθηκαν εντός των Κεντρικών Φυλακών, η Διεύθυνση των Φυλακών ενημερώνει για τα ακόλουθα, προς ενημέρωση του κοινού:

Συγκεκριμένα σήμερα, 17/05/2024, κατά τις πρωινές ώρες, οι επί καθήκοντι Δεσμοφύλακες εντόπισαν δύο μπάλες ποδοσφαίρου, οι οποίες δεν πρόλαβαν να περάσουν εντός των Φυλακών, και οι οποίες, όπως διαφάνηκε, ρίχθηκαν από έξω.

Έγιναν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες από πλευράς της Διεύθυνσης και οι μπάλες παραδόθηκαν στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων (ΤΑΕ) Λευκωσίας για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης. Από τις προκαταρκτικές ενέργειες που έγιναν, φάνηκε ότι εντός των δύο μπάλων υπήρχαν τέσσερα συνολικά κινητά τηλέφωνα.

Σημειώνεται ότι η εισαγωγή κινητού τηλεφώνου εντός των Φυλακών αποτελεί πολύ σοβαρό ποινικό αδίκημα, το οποίο τιμωρείται με ποινή φυλάκισης.

Με την ευκαιρία αυτή, θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου προς τους Δεσμοφύλακες, οι οποίο ενήργησαν άμεσα και αποτελεσματικά, ακολουθώντας τις οδηγίες και τα Πρωτόκολλα της Διεύθυνσης.

(ΕΑθ/ΓΣ)