Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

20-05-2024 14:33

Ανακοίνωση του Τμήματος Φορολογίας αναφορικά με την υποβολή Συνοπτικού Πίνακα Πληροφοριών Ελεγχόμενων Συναλλαγών για το έτος 2022

Το Τμήμα Φορολογίας ενημερώνει ότι από τις 27 Μαΐου 2024 ο Συνοπτικός Πίνακας Πληροφοριών Ελεγχόμενων Συναλλαγών (εφεξής «Συνοπτικός Πίνακας Πληροφοριών»), θα υποβάλλεται μόνο μέσω της Πύλης Φορολογουμένων Tax For All (TFA).  

Για την υποβολή του Συνοπτικού Πίνακα Πληροφοριών θα πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό στην Πύλη Φορολογουμένων TFA και στη συνέχεια:

Στην ιστοσελίδα TFA βρίσκεται αναρτημένος οδηγός χρήσης όσον αφορά στην υποβολή του Συνοπτικού Πίνακα Πληροφοριών.

Προσοχή

  1. Οι αντιπρόσωποι φορολογουμένων, για σκοπούς υποβολής Δήλωσης Εισοδήματος Εταιρείας (ΤΦ4), έχουν μεταφερθεί αυτόματα από το σύστημα TAXISnet στην Πύλη Φορολογουμένων Tax For All για να μπορούν να υποβάλλουν τον Συνοπτικό Πίνακα Πληροφοριών.
  2. Για να τροποποιήσετε / να ορίσετε ή / να αφαιρέσετε αντιπρόσωπο, συνδεθείτε στη Πύλη Φορολογουμένων Tax For All και μεταβείτε στην καρτέλα «Διαχείριση Αντιπροσώπου» κάτω από την ενότητα «Προφίλ».
  3. Συμβουλευτείτε τις σχετικές οδηγίες που βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα TFA κάτω από τον σύνδεσμο: Οδηγίες Αλλαγής Αντιπροσώπου.

(ΑΦ/EAθ)