Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

29-05-2024 14:30

Δήλωση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Γιάννη Παναγιώτου αναφορικά με εργασιακά ζητήματα στο λιμάνι και τη μαρίνα Λάρνακας

Η εφαρμογή του κυβερνητικού σχεδιασμού για τη διαχείριση του λιμανιού και της μαρίνας Λάρνακας εξελίσσεται ομαλά και οι σχετικές εργασίες διενεργούνται κανονικά, υπό την ευθύνη των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών.

Παράλληλα, η Κυβέρνηση αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην εφαρμογή των εργασιακών νομοθεσιών και στην προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων στην ανάδοχο εταιρεία, προσεγγίζοντας τα εργασιακά ζητήματα με την πρέπουσα ευαισθησία.

Προς αυτή την κατεύθυνση έχει ήδη πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024, συνάντηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων ταυτόχρονα με την επίδοση της επιστολής διακοπής της σύμβασης και έχει διαπιστωθεί συναντίληψη για τα επόμενα βήματα.

Επιπρόσθετα, έχει προγραμματιστεί κοινή συνάντηση των εκπροσώπων των εργαζομένων με το Υπουργείο Εργασίας και το Υπουργείο Μεταφορών, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024, στις 16:00, για ενημέρωση και συντονισμό σχετικά με τις ενέργειες που έχουν προγραμματιστεί για το μέλλον των εργαζομένων.

(ΓΣ/ΕΠ)