Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

30-05-2024 18:08

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στις Επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας

1. Διεξαγωγή αγώνα τριάθλου στην Επαρχία Λάρνακας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την Κυριακή, 2/6/2024, μεταξύ των ωρών 06:30 – 12:00, στον παρακαμπτήριο δρόμο Περβολιών – Μαζωτού, στη Λάρνακα, θα διεξαχθεί αγώνας τριάθλου.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων, το τμήμα του Δρόμου Μαζωτού – Περβόλια (Λεωφόρος Θεσσαλονίκης), από την παραλία «Πετούντας» στο Μαζωτό και για μήκος 7 χιλιομέτρων περίπου προς Περβόλια, και από τις δύο κατευθύνσεις θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

2. Εργασίες οριζόντιας σήμανσης οδοστρώματος στην Επαρχία Λευκωσία

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Δημοσίων ΄Εργων Λευκωσίας, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, ανακοινώνει ότι από την Κυριακή, 2/6/2024, μέχρι και την Τετάρτη, 5/6/2024, μεταξύ των ωρών 21:00 το βράδυ με 05:00 το πρωί της επόμενης ημέρας θα εκτελούνται εργασίες οριζόντιας σήμανσης οδοστρώματος από τον κυκλικό κόμβο ΓΣΠ μέχρι και τα φώτα Καλησπέρα.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τοπικά η μία λωρίδα κυκλοφορίας, σε απόσταση 100 μέτρων περίπου, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΓΣ/ΕΠ)