Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

30-05-2024 19:19

Δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον ΓΓ της Ένωσης για τη Μεσόγειο

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνος Κόμπος, εξερχόμενος της συνάντησης του Γενικού Γραμματέα (ΓΓ) της Ένωσης για τη Μεσόγειο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο, προέβη σε δήλωση προς τα ΜΜΕ:

«Έχουμε την ιδιαίτερη χαρά να καλωσορίσουμε στην Κύπρο τον ΓΓ της Ένωσης για τη Μεσόγειο. Μόλις ολοκληρώθηκε μία συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με τον οποίο τους συνδέει μία μακρά φιλία. Είχαμε την ευκαιρία να συζητηθούν θέματα που αφορούν τόσο στον Οργανισμό, στον οποίο η Κύπρο είναι ενεργό μέλος, όσο επίσης και ζητήματα που αφορούν στην περιοχή και την κατάσταση στην περιοχή.

Όπως γνωρίζετε, σήμερα πραγματοποιείται ένα πολύ σημαντικό συνέδριο, το οποίο συνδιοργανώνεται από την Ένωση για τη Μεσόγειο και την Επίτροπο Ισότητας των Φύλων, στο οποίο συμμετέχει ένας σημαντικός αριθμός συνέδρων και καλύπτεται από ένα μεγαλο αριθμό Μαζικών Μέσων Ενημέρωσης της περιοχής.

Είναι μεγάλη μας χαρά που έχουμε μαζί μας τον ΓΓ. Με την Ένωση για τη Μεσόγειο έχουμε μια συνεργασία, στην οποία η Κυπριακή Δημοκρατία έχει επενδύσει και θα συνεχίσει να επενδύει όλο το επόμενο διάστημα.»

(ΜΦ/ΓΣ/ΕΠ)