Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

11-06-2024 09:57

Εκλογές 2024 - Ανακήρυξη Ευρωβουλευτών: Δηλώσεις της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων και Προέδρου του ΔΗΣΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 11 Ιουνίου 2024, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία» στη Λευκωσία, η τελετή ανακήρυξης των έξι νεοεκλεγέντων Κύπριων μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. 

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων και Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) κα Αννίτα Δημητρίου στη δήλωσή της προς τους δημοσιογράφους, ανέφερε τα εξής:

«Να σας ευχαριστήσουμε πρώτα απ’ όλα που είστε εδώ. Να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε όλους όσοι έχουν εκλεγεί, όπως βεβαίως και όλους για μια δύσκολη προεκλογική εκστρατεία, που ευτυχώς έφτασε στο τέλος της. Τώρα τελείωσαν οι εκλογές, και έχουμε σκληρή δουλειά να κάνουμε για όλα αυτά, τα οποία καλούμαστε να διαχειριστούμε.

Για εμάς στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ως η πλέον ευρωπαϊκή υπεύθυνη δύναμη, συνιστά ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη να ανταποκριθούμε σε όλα αυτά, τα οποία καλούμαστε να διαχειριστούμε. Στέλνουμε δύο καταξιωμένους συναδέλφους, τον Λουκά και τον Μιχάλη, και είμαι βέβαιη ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Βεβαίως, να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλους τους ευρωβουλευτές μας, και στους έξι, και να τονίσουμε ότι πρώτα και πάνω απ’ όλα είναι η Κύπρος μας, το καλό της πατρίδας μας και βεβαίως η Ευρώπη.

Να είστε καλά, καλή συνέχεια και δουλειά, σκληρή δουλειά για όλους.»

(ΝΓιαν)