Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

25-06-2024 11:26

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στην Επαρχία Λευκωσίας

1. Εργασίες ασφαλτόστρωσης στον αυτοκινητόδρομο Α1 Λευκωσίας-Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 26/6/2024 και την Πέμπτη 27/6/2024, από τις 21:00 μέχρι τις 05:00 της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης στον αυτοκινητόδρομο Α1 Λευκωσίας-Λεμεσού, επί της αερογέφυρας Καλαμών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών στις 26/6/2024 θα κλείσουν οι  λωρίδες κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό και στις 27/6/2024 οι αντίστοιχες λωρίδες κυκλοφορίας από Λεμεσό προς Λευκωσία. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται ανάλογα μέσω του κυκλικού κόμβου Καλαμών.

2. Εργασίες κλαδέματος και καθαρισμού στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Ριζοελιάς

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι την περίοδο 8/7/2024-8/8/2024, καθημερινά εκτός Παρασκευής και σαββατοκύριακων, μεταξύ των ωρών 09:00-15:00, θα εκτελούνται από το Τμήμα Δασών εργασίες κλαδέματος και καθαρίσματος της βλάστησης της κεντρικής νησίδας στον Αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Ριζοελιάς από τη συμβολή με τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού μέχρι και τον κόμβο Αθηένου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα (ταχείας) κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα (βραδείας) κυκλοφορίας, σε απόσταση περίπου 1,5 χιλιομέτρων και στις δύο κατευθύνσεις.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

(ΑΦ/ΕΑθ)