Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

08-07-2024 13:06

Μέλη της κυπριακής αντιπροσωπίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση της Μεσογείου θα συμμετάσχουν στο 2ο Κοινοβουλευτικό Οικονομικό Φόρουμ Ευρωμεσογειακών Χωρών και Χωρών του Κόλπου, στο Μαρακές

Οι βουλευτές κ.κ. Χρίστος Ορφανίδης και Χαράλαμπος Θεοπέμπτου, μέλη της κυπριακής αντιπροσωπίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση της Μεσογείου (ΚΣΜ), μεταβαίνουν στο Μαρακές για να συμμετάσχουν στο 2ο Κοινοβουλευτικό Οικονομικό Φόρουμ Ευρωμεσογειακών Χωρών και Χωρών του Κόλπου, που διοργανώνει η ΚΣΜ στις 11 και 12 Ιουλίου 2024. Το Φόρουμ θα φιλοξενήσει η Βουλή των Συμβούλων του Μαρόκου.

Το 2ο Κοινοβουλευτικό Οικονομικό Φόρουμ θα απασχολήσουν η μετάβαση προς την πράσινη ενέργεια και η περιφερειακή οικονομική ολοκλήρωση μέσω της υποστήριξης και της επιχειρηματικότητας των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων (MSMEs).

Την έναρξη του Φόρουμ θα κηρύξει ο Πρόεδρος της Βουλής των Συμβούλων του Μαρόκου κ. Enaam Mayara, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων του Μαρόκου κ. Rachid Talbi El Alami.

(Το κείμενο ως απεστάλη από τη Βουλή των Αντιπροσώπων)