Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

09-07-2024 15:50

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στις Επαρχίες Λάρνακας και Πάφου

1. Κλειστή η οδός Λάρνακος στην Ορμήδεια

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Πέμπτη, 11/07/2024, από τις 08:45 μέχρι τις 23:00, θα πραγματοποιηθεί κοινωνική εκδήλωση από το Kοινοτικό Συμβούλιο Ορμήδειας στην οδό Λάρνακος, στην Ορμήδεια. 

Κατά τη διάρκεια της πιο πάνω εκδήλωσης η οδός Λάρνακος, από τη συμβολή της με την οδό Παύλου Λιασίδη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μετοχίου, θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

2. Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο (Α6) Πάφου-Λεμεσού και Λεμεσού-Πάφου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Πέμπτη, 11/07/2024, μεταξύ των ωρών 08:30-15:00, στον αυτοκινητόδρομο (Α6) Πάφου-Λεμεσού και Λεμεσού-Πάφου θα διεξάγονται εργασίες ελέγχου οριζόντιας σήμανσης και στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας (βραδείας και ταχείας). 

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας και βραδείας κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας και ταχείας, αντίστοιχα. 

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΓΣ/ΜΣ)