Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

23-07-2024 10:44

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για διεξαγωγή εργασιών στην Επαρχία Λευκωσίας

Το Γραφείο Μηχανικού Έργου του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Πέμπτη, 25/7/2024, από η ώρα 20:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, στο πλαίσιο Κατασκευής του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας, Φάση Α1, θα διεξάγονται εργασίες αφαίρεσης και επανατοποθέτησης της επιφανειακής στρώσης του Αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού με κατεύθυνση τη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, θα είναι κλειστός για την τροχαία κίνηση από το ύψος της εξόδου προς τη Βιομηχανική Περιοχή Λατσιών μέχρι το ύψος της έξοδου από τη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου προς τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού.

Η τροχαία κίνηση από Λευκωσία προς Λεμεσό στο συγκεκριμένο τμήμα θα διεξάγεται διαμέσου του Παλαιού Δρόμου Λευκωσίας-Λεμεσού.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΓΣ/ΕΑθ)