Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

24-07-2024 11:14

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού

1. Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι το Σάββατο, 27/07/2024, και την Κυριακή, 28/07/2024, από η ώρα 06:00 το πρωί μέχρι και τις 12:00 το μεσημέρι, θα εκτελούνται εργασίες σκουπίσματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού και τουΠαρακαμπτήριου Δρόμου Λεμεσού, από την έξοδο Μουτταγιάκας μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο του Νέου Νοσοκομείου Λεμεσού, και στις δύο κατευθύνσεις.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας του Αυτοκινητόδρομου/Παρακαμπτήριου Δρόμουθα κλείνει τμηματικά, σε μήκος 200μ. περίπου στη μία κατεύθυνση μόνο ανά πάσα στιγμή, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

2. Εργασίες στην Επαρχία Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, , ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 26/07/2024, από η ώρα 08:30 μέχρι τις 16:00, θα εκτελούνται εργασίες σκουπίσματος σε τμήματα στους συνδετήριους δρόμους των κυκλικών κόμβων του Παρακαμπτήριου Δρόμου Λεμεσού, από την έξοδο Γερμασόγειας μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο του Νέου Νοσοκομείου Λεμεσού και στις δύο κατευθύνσεις.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά, σε μήκος 200μ. περίπου η μία λωρίδα στη μία κατεύθυνση μόνο, ανά πάσα στιγμή, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

3. Εργασίες στην Επαρχία Πάφου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα, 29/07/2024 μέχρι και την Τρίτη, 06/08/2024μεταξύ των ωρών 08:30-15:30, σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Α6 Λεμεσού-Πάφου, και στις δύο κατευθύνσεις, σε μήκος δρόμου 1,5-2 χλμ./ανά μέρα, θα εκτελούνται περιοδικά εργασίες άρδευσης, από το Τμήμα Δασών στην κεντρική διαχωριστική νησίδα, για συνολικό μήκος 17,5 χιλιομέτρων περίπου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστή η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία, που θα προκληθεί, και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΑΣ/ΜΣ)