Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

01-08-2024 15:54

Η Εθνική Αρχή Ηλεκτρονικής Υγείας πραγματοποίησε συνάντηση με την Υφυπουργό Ευρωπαϊκών Θεμάτων

Συνάντηση με την Υφυπουργό Ευρωπαϊκών Θεμάτων κα Μαριλένα Ραουνά πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Ηλεκτρονικής Υγείας (ΕΑΗΥ) Καθηγητής Χρίστος Ν. Σχίζας, στα γραφεία της Γραμματείας της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2026. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η κα Ραουνά ενημερώθηκε για τον ρόλο και τις δράσεις, καθώς επίσης και για τα ευρωπαϊκά έργα που συντονίζει η ΕΑΗΥ ως προς την υλοποίηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Υγείας. 

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της ΕΑΗΥ παρουσίασε το πλάνο εργασιών που αναμένεται να υλοποιηθεί κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Προεδρίας της Κύπρου. 

Από την πλευρά της, η κα Ραουνά ζήτησε να υποβληθούν γραπτώς τρεις συγκεκριμένες προτάσεις για τη δυνατότητα ένταξής τους στο πρόγραμμα δραστηριοτήτων της Ευρωπαϊκής Προεδρίας. 

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Διευθυντής Γραμματείας της Κυπριακής Προεδρίας κ. Δημήτρης Μαυρομμάτης, ο Ανώτερος Λειτουργός – Προϊστάμενος του Εθνικού Σημείου Επαφής της Ηλεκτρονικής Υγείας δρ Μάριος Νεοφύτου, καθώς και άλλοι υπηρεσιακοί λειτουργοί.

(ΓΣ/ΕΑθ)