Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

05-08-2024 11:35

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ Κυπριακού Οργανισμού Τυποποίησης και European Institute of Management & Finance

Η Γενική Διευθύντρια του Κυπριακού Οργανισμού Τυποποίησης (CYS) κα Αθηνά Παναγιώτου και ο Διευθύνων Σύμβουλος του European Institute of Management & Finance(EIMF) κ. Μάριος Σιαθάς υπέγραψαν στις 23 Ιουλίου 2024, στα γραφεία του EIMF, Μνημόνιο Συνεργασίας (MoU).

Η υπογραφή του εν λόγω Μνημονίου αποτελεί σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση των σχέσεων συνεργασίας των δύο οργανισμών. Επιπλέον, οι δύο οργανισμοί στοχεύουν στη συνέργεια εντός του πλαισίου που παρέχεται από τους αντίστοιχους τομείς αρμοδιότητάς τους.

Σημαντικοί τομείς κοινού ενδιαφέροντος και δραστηριοποίησης εντοπίστηκαν σε θέματα Corporate Governance, Sustainable Finance, Financial Management και Compliance Management, στην κατάρτιση και έρευνα σε κοινά έργα, καθώς επίσης και στην ανταλλαγή τεχνικής εμπειρογνωμοσύνης με στόχο την προώθηση της ανταλλαγής γνώσεων.

Σε ευρεία σύσκεψη μεταξύ υπηρεσιακών παραγόντων των δύο πλευρών, αντηλλάγησαν απόψεις και συμφωνήθηκε να εφαρμοσθεί πλάνο δράσεων, που θα πηγάζει από το εν λόγω Μνημόνιο. Τις δράσεις θα διαχειριστούν από κοινού άμεσα ενδιαφερόμενα Στελέχη και η πρόοδος θα καταγράφεται και θαανασκοπείται όποτε αυτό κρίνεται σκόπιμο.

(ΑΣ/ΜΣ)