Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

06-09-2024 14:49

Επίσκεψη Υφυπουργού Ναυτιλίας κας Μαρίνας Χατζημανώλη στην Ελλάδα, 7-10 Σεπτεμβρίου 2024

Η Υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Μαρίνα Χατζημανώλη αναχωρεί αύριο, 7 Σεπτεμβρίου για την Ελλάδα, όπου θα παρευρεθεί σε διάφορες εκδηλώσεις και συναντήσεις μεταξύ 7 και 10 Σεπτεμβρίου. Το Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου η κ. Χατζημανώλη θα μεταβεί στη Χίο με αφορμή τα εγκαίνια της αναγνωρισμένης από το Υφυπουργείο Ναυτιλίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, Ναυτιλιακής Ακαδημίας Χίου, που τελεί υπό την αιγίδα του Ομίλου Τσάκου και του Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος». Τα «θυρανοίξια» θα ευλογήσει ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος θα προστεί τελετής αγιασμού για την νέα σχολική χρονιά.

Την Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου, η Υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Χατζημανώλη καθώς και ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χρήστος Στυλιανίδης, θα συμμετάσχουν σε προγραμματισμένη συνάντηση με στελέχη της εταιρείας Royal Caribbean, στις εγκαταστάσεις του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιώτικης Πολιτικής, στον Πειραιά.

Παράλληλα, την ίδια ημέρα, η Υφυπουργός, συνοδευόμενη από στελέχη του Υφυπουργείου Ναυτιλίας, θα παρευρεθεί σε ειδική εκδήλωση που διοργανώνεται από κοινού, από το Propeller Club Πειραιά και Λεμεσού, αφιερωμένη στη μνήμη της επετείου των 50 χρόνων από την Τουρκική εισβολή, με κύριο ομιλητή τον Υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Κόμπο.

(ΝΓιαν/ΑΣ)