Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

07-09-2024 11:37

«Πάμε Τρόοδος!»: Πρωτοβουλία της Πρώτης Κυρίας της Δημοκρατίας για ανάδειξη μικρών επιχειρήσεων της Κύπρου στην Προεδρική Κατοικία

Με μεγάλη προσέλευση επισκεπτών ξεκίνησε σήμερα, στις 11 το πρωί το Φεστιβάλ «Πάμε Τρόοδος!», το οποίο μέσω εκθέσεων και πωλήσεων προϊόντων παραδοσιακών γεύσεων και χειροτεχνημάτων στοχεύει στην ανάδειξη μικρών επιχειρήσεων του τόπου μας.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας Φιλίππας Καρσερά Χριστοδουλίδη στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής της δράσης, σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Τουρισμού, το Γραφείο Επιτρόπου Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων και το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών. Το Φεστιβάλ Τροόδους πραγματοποιείται στην Προεδρική Κατοικία, στο Τρόοδος, η οποία σημειώνεται πως ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες της στο ευρύ κοινό.

Οι επισκέπτες από τις 11 π.μ. μέχρι τις 5:00 μ.μ. έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παραδοσιακά εδέσματα και να αγοράσουν προϊόντα και χειροτεχνήματα που τιμούν την παράδοση της Κύπρου.

Σημειώνεται πως μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις προϊόντων θα διατεθεί για στήριξη Συμβουλίων Κοινοτικής Ευημερίας της υπαίθρου.

Η είσοδος στο κοινό είναι ελεύθερη, ενώ για καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών προσφέρεται δωρεάν μεταφορά από την Πλατεία Τροόδους.

(ΑΦ)