Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

09-09-2024 13:16

Ανακοίνωση του Γραφείου της Επιτρόπου Περιβάλλοντος – Προκήρυξη Διαγωνισμού Φωτογραφίας

Το Γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και το Κανάλι 6, σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου, προκηρύσσουν Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα:

ΠΕΔΙΑΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ: Οικοσύστημα, Άνθρωποι, Κτιστά και Φυσικά Στοιχεία.

Ο Φωτογραφικός Διαγωνισμός στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση των πολιτών για την ιστορία, την περιβαλλοντική και την πολιτιστική αξία τού Πεδιαίου Ποταμού καθώς και στην καλλιέργεια βαθύτερης σύνδεσης μεταξύ των ανθρώπων και του φυσικού περιβάλλοντος.

Παράλληλα, στόχος του Διαγωνισμού είναι η ανάδειξη και η προβολή των φυσικών και κτιστών στοιχείων του Πεδιαίου (από τα βουνά του Μαχαιρά απ΄ όπου πηγάζει μέχρι και τις εκβολές του στον Κόλπο της Αμμοχώστου), καθώς και της καθημερινής αλληλεπίδρασης των ανθρώπων με τον ποταμό.

Ο Διαγωνισμός είναι ανοικτός για το κοινό και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Οι βραβευθείσες και άλλες φωτογραφίες που θα διακριθούν στον Διαγωνισμό, θα παρουσιαστούν σε φωτογραφική έκθεση στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πεδιαίου Ποταμού που θα πραγματοποιηθεί από τις 29/10-3/11/2024.

Οι τρεις καλύτερες φωτογραφίες θα βραβευθούν με χρηματικό έπαθλο, ευγενική χορηγία από την Ελληνική Τράπεζα σε τελετή που θα διεξαχθεί κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής συμμετοχών στο Διαγωνισμό: Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024, ώρα: 2:00 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τους Όρους του Διαγωνισμού καθώς και τα σχετικά Έντυπα Συμμετοχής.

(ΑΣΠ)