Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

13-09-2024 14:35

Επίσκεψη της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας στο Ειδικό Σχολείο Αποστόλου Λουκά

Η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας δρ Μαρίνα Ιωάννου Χασάπη επισκέφθηκε σήμερα μαζί με τους συνεργάτες της το Ειδικό Σχολείο Αποστόλου Λουκά. Στο πλαίσιο της επίσκεψής της ξεναγήθηκε στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις του Ειδικού Σχολείου, επισκέφθηκε όλες τις τάξεις του και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους μαθητές/μαθήτριες, καθώς και με τους εκπαιδευτικούς και το προσωπικό του σχολείου.

Στη συνέχεια η Γενική Διευθύντρια παρακάθησε σε σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν ο Διευθυντής Δημοτικής Εκπαίδευσης, ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών, ο Τεχνικός Διευθυντής και ο Μηχανικός Εργοταξίου εκ μέρους του εργολάβου, οι μελετητές του έργου, καθώς και η Επιθεωρήτρια και ο Διευθυντής του Σχολείου. Στο πλαίσιο της σύσκεψης συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αντιμετωπίζει το σχολείο και κατατέθηκαν οι απόψεις όλων των εμπλεκομένων για τη βελτίωση της λειτουργίας του.

Αποφασίστηκε όπως προχωρήσουν όλες οι εργασίες, οι οποίες απαιτούνται από τους αρμόδιους φορείς για την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας και για οποιοδήποτε θέμα προκύπτει αναφορικά με τις εγκαταστάσεις του σχολείου να ενημερώνονται άμεσα οι αρμόδιες Διευθύνσεις του Υπουργείου.

(ΙΠ/ΝΓιαν/ΑΦ)