Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

13-09-2024 15:48

Δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα από το Υφυπουργείο Τουρισμού

Το Υφυπουργείο Τουρισμού, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα του τουρισμού, υπέγραψε μετά από προκήρυξη ανοικτού Διαγωνισμού έξι Συμβάσεις με δύο εκπαιδευτικούς οργανισμούς με θέμα την αγορά υπηρεσιών για τη διοργάνωση και υλοποίηση μικρής διάρκειας εκπαιδευτικών προγραμμάτων στον τουρισμό.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα θα πραγματοποιηθούν από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024, θα έχουν διάρκεια τρεις ώρες έκαστο και θα καλύψουν γεωγραφικά όλες τις επαρχίες παγκύπρια εντός πόλεων αλλά και σε διάφορες κοινότητες. Τα προγράμματα θα υλοποιηθούν από εγκεκριμένους εκπαιδευτές και θα προσφερθούν δωρεάν, καθώς το κόστος διοργάνωσης καλύπτεται εξ ολοκλήρου από το Υφυπουργείο Τουρισμού. Τα προγράμματα θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα θεματικών και απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες που εργάζονται ήδη στον τομέα του τουρισμού, όσο και σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να αποκτήσει γνώσεις και δεξιότητες σε θέματα του τουρισμού.

Για τα εκπαιδευτικά προγράμματα στην πόλη και επαρχία της Λάρνακας, της Πάφου και της Αμμοχώστου, το Υφυπουργείο Τουρισμού υπέγραψε Συμβάσεις με την εταιρεία ΧΡ.Κ.ΣΑΒΕΡΙΑΔΗΣ ΛΙΜΙΤΕΔ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις πληροφορίες για τα προγράμματα, καθώς και τις αιτήσεις συμμετοχής εδώ.

Για τα εκπαιδευτικά προγράμματα στις πόλεις και Επαρχίες της Λευκωσίας και της Λεμεσού, καθώς και για τα διαδικτυακά μαθήματα Ελληνικών επιπέδου Α1 και Α2, το Υφυπουργείο Τουρισμού υπέγραψε Συμβάσεις με την κοινοπραξία AQS CYPRUS LTD και ADVANCED QUALITY SERVICES ΕΠΕ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής εδώ.

Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν είτε διαδικτυακά στους πιο πάνω συνδέσμους είτε τηλεφωνικώς στο τηλέφωνο 22681882, ext. 2 (για τα προγράμματα στη Λάρνακα, Πάφο και Αμμόχωστο) και στο τηλέφωνο 25123862 (για τα προγράμματα στη Λευκωσία, Λεμεσό και τα διαδικτυακά μαθήματα Ελληνικών).

(ΚΚ/ΑΣ/ΑΦ)