Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

27-09-2024 09:37

Χαιρετισμός της Υφυπουργού Κοινωνικής Πρόνοιας για το Φιλανθρωπικό Δείπνο του Συνδέσμου «Οι Φίλοι της Παιδικής Στέγης Λευκωσίας»

Θα είμαι πολύ σύντομη, αλλά συνάμα περιεκτική.

Χαιρετίζω την αποψινή φιλανθρωπική εκδήλωση του Συνδέσμου «Οι Φίλοι της Παιδικής Στέγης Λευκωσίας» που διοργανώνεται για άλλη μια χρονιά με επιτυχία. Πιστοί στις ανθρώπινες αξίες, προωθώντας την κοινωνική αλληλεγγύη και τα ανθρώπινα δικαιώματα, παράγετε ένα αξιέπαινο έργο με σκοπό να ενισχύσει και να συμπληρώσει τη φροντίδα που παρέχεται στα παιδιά που βρίσκονται υπό τη γονική μέριμνα ή επιμέλεια ή φροντίδα της Διευθύντριας Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

Από την ίδρυση του Φιλανθρωπικού Συνδέσμου, το 2004, είστε ο ακρογωνιαίος λίθος της έμπρακτης συνεισφοράς και συμπαράστασης προς τον συνάνθρωπο. Με τους κατάλληλους ανθρώπους και συνεργάτες, συμβάλλετε με κάθε δυνατό τρόπο για τις πρόσθετες ανάγκες των παιδιών μας.

Πέραν από την παιδική στέγη, ο Σύνδεσμος επεκτείνει την παροχή υπηρεσιών και στα ιδρύματα εφηβικής προστασίας στην Επαρχία Λευκωσίας, αλλά και στα παιδιά που βρίσκονται στο στάδιο της μετάβασης στην ενηλικίωση, τα οποία εξακολουθούν να έχουν κάθε έμπρακτη βοήθεια και την απαιτούμενη στήριξη στα πρώτα τους βήματα στην ενήλικη ζωή.

Δεν μπορεί να μην επισημανθεί ο σημαντικός ρόλος που διαδραματίζετε, ο οποίος στηρίζει επιπρόσθετα το έργο των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας ως σημαντικός συνεργάτης και συνοδοιπόρος με κοινό όραμα τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στα παιδιά υπό τη φροντίδα του κράτους.

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, 

Η μεγαλύτερη αναγνώριση του έργου που επιτελείτε έρχεται από τα ίδια τα παιδιά. Είναι με συγκίνηση που βλέπω σε εκδηλώσεις σας τα παιδιά μας να συνδράμουν στις προσπάθειες που καταβάλλετε και να σας περιβάλλουν με αγάπη. Αυτό για εμένα είναι ανεκτίμητο!

Δεν μπορώ παρά να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την τεράστια σας συνεισφορά και να σας συγχαρώ για τον ζήλο και τις ακούραστες προσπάθειες που καταβάλλετε αδιάκοπα.

Συγχαρητήρια για τη σημερινή εκδήλωση και καλή συνέχεια στο έργο σας.

Σας ευχαριστώ.

(ΜΘ/ΜΣ)