Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

27-09-2024 13:48

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για διεξαγωγή εργασιών στην Επαρχία Λευκωσίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα, 30/9/2024, την Τετάρτη, 2/10/2024, και την Πέμπτη, 3/10/2024, από τις 20:30 μέχρι τις 5:30 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες αφαίρεσης και επανεπίστρωσης του υφιστάμενου οδοστρώματος στους πιο κάτω δρόμους ως εξής: 

Δευτέρα 30/9/2024: Τμήμα της Λεωφόρου Αθαλάσσης (Ε116) και στις δύο κατευθύνσεις, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της Λεωφόρου Αθαλάσσης με τη Λεωφόρο Λευκωσίας-Λεμεσού (φώτα Καλησπέρα) προς τη συμβολή Λεωφόρου Αθαλάσσης με την οδό Ανδρέα Αβρααμίδη θα είναι κλειστό. Οι οδηγοί που κατευθύνονται προς Λεμεσό προτρέπονται να χρησιμοποιούν τη Λεωφόρο Σταυρού, διαμέσου της οδού Αντρέα Αβρααμίδη, ενώ οι οδηγοί που κατευθύνονται προς Στρόβολο τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, διαμέσου του Κυκλικού Κόμβου Καλαμών. 

Τετάρτη 2/10/2024: Τμήμα της Λεωφόρου Ακροπόλεως (Ε1302) με κατεύθυνση από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της Λεωφόρου Ακροπόλεως με Λεωφόρο Ιφιγενείας μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή Λεωφόρου Ακροπόλεως και Αρσινόης θα είναι κλειστό. Οι οδηγοί που κατευθύνονται προς Λευκωσία θα πρέπει να χρησιμοποιούν τις οδούς Ιφιγενείας και Αρμενίας, ενώ οι οδηγοί που κατευθύνονται προς Στρόβολο θα πρέπει να χρησιμοποιούν διαδοχικά τις οδούς Γλαύκου και Κυριάκου Μάτση. 

Πέμπτη 3/10/2024: Τμήμα της Λεωφόρου Ακροπόλεως με κατεύθυνση από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της Λεωφόρου Ακροπόλεως με την οδό Αρσινόης προς τη φωτοελεγχόμενη συμβολή Λεωφόρου Ακροπόλεως με Λεωφόρο Ιφιγενείας θα είναι κλειστό. Οι οδηγοί που κατευθύνονται προς Λεμεσό θα πρέπει να χρησιμοποιούν τις οδούς Αρσινόης και Αρμενίας. 

Σε όλες τις περιπτώσεις, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα υπάρχει κατάλληλη προσωρινή σήμανση για την ομαλή διοχέτευση της κυκλοφορίας στις διάφορες κατευθύνσεις. 

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας. 

(ΓΣ/ΜΣ)