Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

11-10-2024 12:07

Συνέντευξη Τύπου του Γραφείου της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και Ευημερίας των Ζώων για την παρουσίαση του «1ου Αειφόρου Φεστιβάλ Πεδιαίου …ροή ζωής»

Η Επίτροπος Περιβάλλοντος και Ευημερίας των Ζώων κα Αντωνία Θεοδοσίου και οι συνεργαζόμενοι φορείς θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου την Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, στις 10:00 π.μ., στο Αμφιθέατρο «Θεόφιλος Γεωργιάδης» του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών, για την παρουσίαση του «1ου Αειφόρου Φεστιβάλ Πεδιαίου Ποταμού …ροή ζωής».

Το Φεστιβάλ, που στοχεύει στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των πολιτών και στην προώθηση αειφόρων πρακτικών κατά μήκος του Πεδιαίου ποταμού, θα διεξαχθεί από τις 29 Οκτωβρίου μέχρι τις 3 Νοεμβρίου 2024. Διοργανώνεται από το Γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και Ευημερίας των Ζώων σε συνεργασία με τον Κυπριακό Σύνδεσμο Αειφόρου Τουρισμού (CSTI), με τη συμμετοχή 10 κρατικών Υπηρεσιών, 14 Τοπικών Αρχών και 27 Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, φορέων και ατόμων.

Υπό την ομπρέλα του 1ου Αειφόρου Φεστιβάλ Πεδιαίου εντάσσεται και η εβδομάδα καθαρισμού της εκστρατείας Let’s do it Cyprus, 2024!, για την οποία θα ακολουθήσει ξεχωριστή συνέντευξη Τύπου την ίδια μέρα στις 10:45.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, θα παρουσιαστεί το σκεπτικό και οι στόχοι τού Φεστιβάλ, καθώς και μια συνοπτική παρουσίαση των δράσεων που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα.

Στη συνέντευξη Τύπου θα συμμετάσχουν η κα Αντωνία Θεοδοσίου, Επίτροπος Περιβάλλοντος και Ευημερίας των Ζώων, η Δρ Φωτούλα Χατζήπαπα, Δήμαρχος Λακατάμειας ως εκπρόσωπος των Δήμων που συμμετέχουν στο Φεστιβάλ, ο κ. Ευγένιος Χατζηευτυχίου, Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Πάνω Δευτεράς, ως εκπρόσωπος των Τοπικών Κοινοτήτων του Πεδιαίου και ο κ. Φίλιππος Δρουσιώτης, Πρόεδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Αειφόρου Τουρισμού.

Η συνέντευξη Τύπου είναι ανοιχτή και για το κοινό. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

10:00–10:05 Καλωσόρισμα και προβολή προωθητικού σποτ του Φεστιβάλ

10:05–10:20 Ομιλίες

                        κα Αντωνία Θεοδοσίου, Επίτροπος Περιβάλλοντος και Ευημερίας των Ζώων

                        Δρ Φωτούλα Χατζήπαπα, Δήμαρχος Λακατάμειας

                        κ. Ευγένιος Χατζηευτυχίου, Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Πάνω Δευτεράς

                        κ. Φίλιππος Δρουσιώτης, Πρόεδρος Κυπριακού Συνδέσμου Αειφόρου Τουρισμού.

10:20–10:30 Ερωτήσεις

(ΑΣΠ)

 

Σχετικά Ανακοινωθέντα