Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

15-10-2024 14:17

Ανακοίνωση του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας αναφορικά με διακοπή ρεύματος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου

O Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) ενημερώνει το κοινό ότι την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, από τις 6:00 π.μ. μέχρι και τις 7:30 π.μ. στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας θα υπάρξει διακοπή ρεύματος λόγω εργασιών, η οποία θα επηρεάσει τις ακόλουθες λειτουργίες του Νοσοκομείου:

Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών (ΤΑΕΠ)

Το ΤΑΕΠ, από τις 6:00 π.μ. μέχρι τις 7:30 π.μ., θα λειτουργεί μόνο με πέντε κλίνες και θα εξυπηρετεί μόνο τα επείγοντα περιστατικά, όπου κινδυνεύει ή απειλείται η ζωή του ασθενή.

Τα υπόλοιπα περιστατικά, από τις 00:00 π.μ. και μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, θα εξυπηρετούνται από τα συμβεβλημένα με τον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ) ΤΑΕΠ, έτσι ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν τα περιστατικά που θα βρίσκονται ήδη στο χώρο του ΤΑΕΠ και να μην υπάρχουν ασθενείς εντός του ΤΑΕΠ την ώρα που θα πραγματοποιηθεί η διακοπή ρεύματος.

Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών (ΤΑΕΠ) Παίδων 

Το ΤΑΕΠ Παίδων θα λειτουργεί κανονικά, ωστόσο ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις κατά τη διάρκεια της διακοπής του ρεύματος (6:00 π.μ.-7:30 π.μ.).

Ο ΟΚΥπΥ ευχαριστεί το κοινό για την κατανόηση.

(ΑΦ/ΑΣ)