Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

16-10-2024 11:21

Πρόσκληση δήλωσης ενδιαφέροντος για την ενοικίαση κτηρίου για τη στέγαση του Επαρχιακού Γραφείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων Πάφου και του Επαρχιακού Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας Πάφου

Οι Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων και το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ζητούν την υποβολή Δήλωσης Ενδιαφέροντος από φυσικά ή νομικά πρόσωπα που διαθέτουν προς ενοικίαση κτήριο/κτήρια εντός των γεωγραφικών ορίων του Δήμου Πάφου, συνολικού εμβαδού 1.300 τ.μ. περίπου με απόκλιση +/- 10%, με εύκολη πρόσβαση για τους πολίτες, για τις άμεσες στεγαστικές ανάγκες του Επαρχιακού Γραφείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων Πάφου και του Επαρχιακού Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας Πάφου για περίοδο πέντε (5) ετών με δικαίωμα παράτασης από μέρους του Ενοικιαστή για ακόμη δύο περιόδους των δύο (2) ετών, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο, αν τα δύο συμβαλλόμενα Μέρη συμφωνούν, της διαπραγμάτευσης για περαιτέρω μακροχρόνια ενοικίαση.

Η δήλωση ενδιαφέροντος θα πρέπει να υποβληθεί το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2024 και ώρα 14:00. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ καλέστε στο τηλέφωνο 22401846.

Δείτε πιο κάτω τους αναλυτικούς όρους και απαιτήσεις.

  1. Αναλυτική Πρόσκληση Δήλωσης Ενδιαφέροντος.
  2. Παράρτημα 1 Κτηριολογικό Πρόγραμμα.
  3. Παράρτημα 2 Δήλωση Ενδιαφέροντος - Οικονομική Πρόταση – Πίνακας Ελέγχου.
  4. Παράρτημα 3 Απαιτήσεις-προδιαγραφές Κυβερνητικών Υπηρεσιών.
  5. Παράρτημα 4 Πρότυπο Σύμφωνο Ενοικίασης.
  6. Παράρτημα 5 Κριτήρια Αξιολόγησης.

(ΝΓιαν/ΑΦ)