Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

17-10-2024 18:14

Ο βουλευτής κ. Κωστής Ευσταθίου θα συμμετάσχει στην παρακολούθηση των εκλογών στη Μολδαβία ως μέλος της αρμόδιας Ad hoc Επιτροπή της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ)

Ο βουλευτής κ. Κωστής Ευσταθίου, μέλος της κυπριακής αντιπροσωπίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ), μεταβαίνει αύριο στο Κισινάου για να συμμετάσχει, ως εκπρόσωπος της Σοσιαλιστικής Ομάδας στην ΚΣΣΕ, στην Ad hoc Επιτροπή της Συνέλευσης για την παρακολούθηση των Προεδρικών εκλογών και του Συνταγματικού δημοψηφίσματος στη Μολδαβία, που θα διεξαχθούν την Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2024.

Το Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024, ο κ. Ευσταθίου μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Ad Hoc Επιτροπής της ΚΣΣΕ θα ενημερωθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της ΚΣΣΕ και του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη για την εκλογική διαδικασία και γενικότερα για την πολιτική κατάσταση στη χώρα. Θα έχουν επίσης χωριστές συναντήσεις με εκπροσώπους μη - κυβερνητικών οργανώσεων, με εκπροσώπους των μέσων μαζικής επικοινωνίας καθώς επίσης, με τις αρμόδιες εθνικές αρχές που έχουν την ευθύνη της διεξαγωγής των εκλογών και του Συνταγματικού δημοψηφίσματος στη χώρα.

(Το κείμενο ως απεστάλη από τη Βουλή των Αντιπροσώπων)