Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

22-10-2024 12:52

Ανακοίνωση του Υφυπουργείου Τουρισμού σχετικά με εκπαιδευτικές επισκέψεις σε ξενοδοχεία ή/και άλλες τουριστικές επιχειρήσεις για τους μαθητές/τριες της Γ΄ τάξης Γυμνασίου, στο πλαίσιο συνεργασίας με το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας

Το Υφυπουργείο Τουρισμού, στο πλαίσιο συνεργασίας με το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, θα διοργανώσει εκπαιδευτικές επισκέψεις σε ξενοδοχεία ή/και άλλες τουριστικές επιχειρήσεις για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ τάξης Γυμνασίου.

Οι επισκέψεις των μαθητών/μαθητριών έχουν ως στόχο την ενημέρωσή τους για τη σημασία του τουρισμού στην κυπριακή οικονομία, την πληθώρα επαγγελμάτων στο ευρύ φάσμα του τουρισμού, καθώς και τις προοπτικές απασχόλησης.

Η δράση, η οποία αποτελεί μία πρωτοβουλία του Υφυπουργείου Τουρισμού και του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΤΕΚ), μπορεί να υλοποιηθεί στο πλαίσιο του θεσμού του Διημέρου Εργασίας.

Το κόστος μετάβασης των μαθητών/μαθητριών με λεωφορείο σε ξενοδοχεία ή/και άλλες τουριστικές επιχειρήσεις θα καλύπτεται από το Υφυπουργείο Τουρισμού.

Η αίτηση συμμετοχής συμπληρώνεται από τον/τη Διευθυντή/Διευθύντρια της κάθε σχολικής μονάδας ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας του Υφυπουργείου Τουρισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πιο πάνω δράση, μπορείτε να επικοινωνείτε με την αρμόδια Λειτουργό του Υφυπουργείου Τουρισμού κα Σκεύη Κωνσταντίνου, στο τηλέφωνο 22691379, καθώς και στο email youngambassadors@visitcyprus.com.

(ΝΓιαν/ΑΣ)