Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

24-10-2024 19:19

Ημερίδα «Women in STEAME»

Η Υπηρεσία Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής (ΥΣΕΑ) της Διεύθυνσης Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΙΔΕΠ) Διά Βίου Μάθησης, διοργανώνει την Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024, 8:00 π.μ.-13:30 μ.μ., την Ημερίδα «Women in STEAME» για Καθηγητές/Καθηγήτριες Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής (ΣΕΑ) Γυμνασίων Λεμεσού και Πάφου. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Aliathon Conference (Λεωφ. Ποσειδώνος 3, Γεροσκήπου 8204) στην Πάφο. 

Στόχος της Ημερίδας είναι να συμβάλει στην ενίσχυση της παρουσίας των γυναικών στους τομείς της Επιστήμης, της Τεχνολογίας, της Μηχανικής, των Μαθηματικών, των Τεχνών και της Επιχειρηματικότητας, οι οποίοι αποτελούν βασικούς πυλώνες της καινοτομίας, της αειφόρου ανάπτυξης και τη δημιουργία μιας κοινωνίας, στην οποία οι γυναίκες μπορούν και έχουν να προσφέρουν πολλά. 

Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας θα γίνουν παρουσιάσεις για καλές πρακτικές από χώρες του εξωτερικού (Σουηδία και Δανία), καθώς και βιωματικά εργαστήρια. 

Για το πρόγραμμα της Ημερίδας πατήστε εδώ.

(ΓΣ/ΕΑθ)