Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

03-12-2018 09:06

Ο νέος Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ιορδανία κ. Ανδρέας Π. Κουζούπης επέδωσε τα διαπιστευτήριά του στον Βασιλιά της Ιορδανίας

Ο νέος Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Χασεμιτικό Βασίλειο της Ιορδανίας κ. Ανδρέας Π. Κουζούπης επέδωσε την Πέμπτη 29  Νοεμβρίου 2018 τα διαπιστευτήριά του στον Βασιλιά της Ιορδανίας Abdullah II bin Al-Hussein.

Διαβιβάζοντας τους θερμούς χαιρετισμούς του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, ο Πρέσβης της Κύπρου αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία που αποδίδει η Κυπριακή Δημοκρατία στην περαιτέρω διεύρυνση και εμβάθυνση των διμερών και τριμερών της σχέσεων με την Ιορδανία, μία χώρα που προάγει τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την ειρήνη στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Ο Ιορδανός Βασιλιάς, από πλευράς του, διαβιβάζοντας τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Αναστασιάδη, αναφέρθηκε στις εξαίρετες σχέσεις των δύο χωρών, εκφράζοντας επίσης την ευαρέσκειά του για την τριμερή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ Κύπρου – Ιορδανίας – Ελλάδας, και τη βούληση της χώρας του για περαιτέρω ενίσχυση των οικονομικών και εμπορικών δεσμών μεταξύ των δύο χωρών.

(ΜΛ)