Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

20-12-2018 15:21

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία επισκέφθηκαν τον Παιδο-ογκολογικό Θάλαμο του Μακάρειου Νοσοκομείου

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία, μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής τους προσφοράς, την Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου, 2018 επισκέφθηκαν το Παιδο-ογκολογικό Θάλαμο του Μακάρειου Νοσοκομείου, όπου διένειμαν χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται.

Τα δώρα, που απλόχερα το κοινό προσκόμισε τις προηγούμενες μέρες σε επιλεγμένα Ταχυδρομικά Γραφεία και σταθμούς της εταιρείας Kronos Express, παγκύπρια, διένειμε ο Διευθυντής των Κυπριακών Ταχυδρομείων κ. Ανδρέας Γρηγορίου, μαζί με το Διευθυντή της εταιρείας Kronos Express κ. Μιχάλη Τσαερά, συνεργάτη στην παροχή της Υπηρεσίας PostExpress των Κυπριακών Ταχυδρομείων.    

Ο Διευθυντής των  Κυπριακών Ταχυδρομείων κ. Ανδρέας Γρηγορίου, ανάφερε ότι, εκτός των καθημερινών τους δραστηριοτήτων, τα Κυπριακά Ταχυδρομεία διαχρονικά και κύρια τις εορτές των Χριστουγέννων, προβαίνουν σε κοινωνικές εκδηλώσεις που κύριο στόχο έχουν τα παιδία και τους ανθρώπους με ειδικές ικανότητες. Παράλληλα,  εξήρε το έργο που επιτελείται στο Παιδο-ογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου και ευχήθηκε στα παιδιά ταχεία ανάρρωση και χρόνια πολλά. 

Ο Διευθυντής της Kronos Express κ. Μιχάλη Τσαερά, ανάφερε ότι, η εταιρεία τους  δρώντας μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων μετέφερε τα χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά  και ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους, υγεία,  καλά Χριστούγεννα και ένα ευτυχισμένο και παραγωγικό νέο έτος.

Τόσο τα Κυπριακά Ταχυδρομεία όσο και η εταιρεία Kronos Express τις επόμενες μέρες θα επισκεφτούν διάφορα ιδρύματα παιδιών και ανθρώπων με ειδικές ικανότητες των Επαρχιών Λεμεσού, Λάρνακας Πάφου και Αμμοχώστου για διανομή χριστουγεννιάτικων δώρων.

-----------------------

ΕΙ