Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

25-01-2019 14:02

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Δημήτρης Συλλούρης δέχθηκε τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Ελλάδας κ. Γιώργο Δημαρά

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Δημήτρης Συλλούρης, δέχθηκε σήμερα Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019, τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος της Ελλάδας, κ. Γεώργιο Δημαρά, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο ως προσκεκλημένος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών. Τον κ. Δημαρά συνόδευαν ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, κ. Γιώργος Περδίκης  και ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο, κ. Ηλίας Φωτόπουλος.

Κατά τη συνάντηση, ο κ. Συλλούρης εξήρε την άριστη συνεργασία μεταξύ της Βουλής των Αντιπροσώπων και της Βουλής των Ελλήνων σε όλους τους τομείς και επί όλων των θεμάτων, περιλαμβανομένου πιο πρόσφατα του θέματος του Φακέλου της Κύπρου και της έκδοσης του υλικού του Φακέλου.

Ακολούθως, έγινε ανταλλαγή απόψεων σε θέματα οικολογίας και πράσινης ανάπτυξης σε Κύπρο και Ελλάδα, αλλά και ευρύτερα στην Ευρώπη. Τέλος, οι κ.κ. Συλλούρης και Δημαράς συζήτησαν τις αυξανόμενες τουρκικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν Κύπρος και Ελλάδα.

(ΑΧ)