Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

30-01-2019 09:26

Διεξαγωγή Τρίτης Άτυπης Συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου στο πλαίσιο της Ημέρας του Πολίτη

Το Υπουργικό Συμβούλιο με σχετική Απόφασή του ημερομηνίας 3 Μαρτίου 2015 (Αρ. Απόφασης: 78470), έχει καθορίσει ως Ημέρα του Πολίτη την 15η Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο αυτό, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 6:30 μ.μ., στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό την προεδρία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, η 3η Άτυπη Συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, κατά τη διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στη βελτίωση υφιστάμενων πολιτικών ή/και στην εφαρμογή νέων πολιτικών με ιδιαίτερη έμφαση στους νέους.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον τρόπο λειτουργίας του Υπουργικού Συμβουλίου καθώς και τη δυνατότητα να υποβάλουν ερωτήσεις και εισηγήσεις στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και τους Υπουργούς, επί των θεμάτων που θα συζητηθούν, μετά το πέρας της Άτυπης Συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου.  

Όσοι νέες και νέοι ενδιαφέρονται να παρευρεθούν στην άτυπη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, παρακαλούνται όπως δηλώσουν συμμετοχή αποστέλλοντας τα στοιχεία επικοινωνίας τους είτε με τηλεομοιότυπο στο 22400181, είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο volunteerism@presidency.gov.cy, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019.

(ΜΓ)