Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

02-08-2019 08:22

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 1ης Αυγούστου 2019 μέχρι και τις 06.00 της 2ης Αυγούστου 2019 ανταποκρίθηκε σε 25 κλήσεις για βοήθεια, δεκατρείς πυρκαγιές, έντεκα ειδικές εξυπηρετήσεις και μία ψευδή κλήση.

Η ώρα 20.56 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μεγάλο σωρό από πέλετ (είδος καυσίμου ξύλου) εντός της μονάδας επεξεργασίας αποβλήτων κλαδεμάτων ιδιωτικής εταιρείας στο χωριό Τάλα στην Πάφο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 21.41. Από την πυρκαγιά κάηκαν τέσσερις τόνοι πέλετ και επηρεάστηκαν ελαφρά δύο μηχανές παραγωγής πέλετ και μέρος της μεταλλικής οροφής του εργοστασίου. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία χωρίς να αποκλείεται η πυρκαγιά να προκλήθηκε από αποτσίγαρο.

Η ώρα 03.34 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας Mercedes το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στον χώρο στάθμευσης διώροφης πολυκατοικίας σε περιοχή του Δήμου Δρομολαξιάς – Μενεού στην Λάρνακα. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04.00. Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές ενώ επίσης ζημιές υπέστη και η πρόσοψη της πολυκατοικίας. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

(ΜΓ)