Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

30-08-2019 10:59

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων για οδικά έργα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων του Υπουργείου Συγκοινωνιών και ΄Εργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 2/9/2019 - 17/9/2019, μεταξύ των ωρών 20:30 το βράδυ και 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, καθημερινά εκτός Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού, από την έξοδοΖυγίου μέχρι την έξοδο Γερμασόγειας, με κατεύθυνση προς Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό σε μήκος 3χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Επίσης, το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων το Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, στα πλαίσια Ανάπλασης της Λεωφόρου Καλλιπόλεως, το Σάββατο 31/8/2019, μεταξύ των ωρών 07:00 - 19:00, η συγκεκριμένη Λεωφόρος θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία από τη φωτο-ελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Χαλκηδόνος μέχρι τη φωτο-ελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Εθνικής Φρουράς. 

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση από Λεωφόρο Καλλιπόλεως προς Λεωφόρο Λεμεσού θα διοχετεύεται διαμέσου των οδών Υπατίας, Ευαγόρα Παλλικαρίδη και Εθνικής Φρουράς. 

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων καλεί το κοινό  όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με τις προσωρινές οδικές σημάνσεις και τις υποδείξεις της Αστυνομίας. 

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσης τους. 

-------------------------------------

ΑΜ