Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

14-06-2024 10:10

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη για τον διορισμό Υφυπουργού Μετανάστευσης και Διεθνούς Προστασίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχει το Σύνταγμα, αποφάσισε τον διορισμό τoυ δρος Νικόλα Α. Ιωαννίδη ως Υφυπουργού Μετανάστευσης και Διεθνούς Προστασίας.

Η ίδρυση του Υφυπουργείου αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τη χώρα μας ως προς την αποτελεσματική διαχείριση του Μεταναστευτικού.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ευχαρίστησε θερμά τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνου Ιωάννου και τους συνεργάτες του,  των οποίων η προσπάθεια είχε σημαντικά αποτελέσματα ως προς την αποτελεσματική διαχείριση του Μεταναστευτικού στη χώρα μας και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι θα συνεργαστούν στενά και θα στηρίξουν τον νέο Υφυπουργό Μετανάστευσης και Διεθνούς Προστασίας, ιδιαίτερα κατά τα πρώτα σημαντικά βήματα στελέχωσης του Υφυπουργείου.

Η στοχευμένη πολιτική της Κυβέρνησης θα συνεχίσει με την ίδια σοβαρότητα και αποφασιστικότητα, με το Υφυπουργείο ως κεντρικό φορέα ως προς τον προγραμματισμό, τον συντονισμό και την εποπτεία των συναρμόδιων κρατικών Υπηρεσιών. Η βελτιωμένη εικόνα, απόρροια των στοχευμένων μέτρων που εφαρμόστηκαν τον τελευταίο χρόνο, θα ενισχυθεί περισσότερο με τη λειτουργία του νέου Υφυπουργείου υπό τον δρα Νικόλα Α. Ιωαννίδη.

Για το βιογραφικό σημείωμα του δρος Νικόλα Α. Ιωαννίδη πατήστε εδώ.

(ΡΜ/ΕΠ/ΑΦ)