Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

10-02-2020 08:28

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο εικοσιτετράωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 9ης Φεβρουαρίου μέχρι τις 06.00 της 10ης Φεβρουαρίου ανταποκρίθηκε συνολικά σε 30 επεισόδια, 14 πυρκαγιές, 13 Ειδικές Εξυπηρετήσεις και 3 ψευδείς κλήσεις.


Η ώρα 18.19 δεχτήκαμε κλήση για πυρκαγιά σε ιδιωτική κατοικία στην οδό Αχαιών  στον Αρχάγγελο. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 18.50.  Η πυρκαγιά ήταν στον αποσμητήρα της κουζίνας. Ζημίες έπαθε ο πάγκος της κουζίνας και ο αποσμητήρας. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν τυλιχτήρας νερού και 2 αναπνευστικές συσκευές. Από μέρους μας έγινε προληπτικά παροχή οξυγόνου στην ηλικιωμένη (73 ετών) ιδιοκτήτρια της οικίας η οποία εισέπνευσε  καπνό από την πυρκαγιά . Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται χωρίς να αποκλείεται η πυρκαγιά να προκλήθηκε από ηλεκτρικό πρόβλημα στον αποσμητήρα.

Η ώρα 22.04 δεχτήκαμε  κλήση για πυρκαγιά  σε πλαστική αποθήκη  στη Γερμασόγεια. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό από το Σταθμό Αγίου  Νικολάου με 1 στελεχωμένο πυροσβεστικό όχημα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 22.30. Η πυρκαγιά ήταν σε στρώματα θαλάσσης. Στην εξωτερική πλευρά της αποθήκης  υπήρχε αριθμός πλαστικών καρεκλών και κρεβατάκια θαλάσσης. Από την πυρκαγιά επηρεάστηκαν αριθμός στρωμάτων καρεκλών και κρεβατιών. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία. 

Η ώρα 02.53 δεχτήκαμε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας BMW το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στον 47ο δρόμο στον συνοικισμό Αγ. Ιωάννη στην Λεμεσό. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Μονοβόλικου Λεμεσού με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα  03.13. Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές ενώ επηρεάστηκε και παρακείμενο όχημα μάρκας AUDI το οποίο βρισκόταν πλησίον του εμπλεκόμενου στην πυρκαγιά οχήματος. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία. 

Η ώρα 03.11 δεχτήκαμε κλήση για πυρκαγιά σε στέγη οικίας στην οδό Ιωνίας στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο 04.33. Η πυρκαγιά ξεκίνησε από καπνοδόχο τζακιού που εφαπτόταν ξύλινου δοκού της οροφής. Έγινε αποδόμηση μέρους της οροφής για κατάσβεση της πυρκαγιάς. Δεν κινδύνεψε κανείς.

 

(ΝΝ/ΕΧΡ)

Σχετικά Ανακοινωθέντα