Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

10-02-2020 08:39

4η Άτυπη Συνεδρία Υπουργικού Συμβουλίου στο πλαίσιο της Ημέρας του Πολίτη

Το Υπουργικό Συμβούλιο με σχετική Απόφασή του ημερομηνίας 3 Μαρτίου, 2015 (Αρ. Απόφ.: 78470), έχει καθορίσει ως Ημέρα του Πολίτη την 15η Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει προγραμματιστεί όπως την Δευτέρα, 9 Μαρτίου, 2020 και ώρα 6:30 μ.μ., πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο υπό την προεδρία του Εξοχότατου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, η 4η Άτυπη Συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, κατά τη διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στη βελτίωση υφιστάμενων πολιτικών ή/και στην εφαρμογή νέων πολιτικών με ιδιαίτερη έμφαση στους νέους.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον τρόπο λειτουργίας του Υπουργικού Συμβουλίου καθώς και τη δυνατότητα να υποβάλουν ερωτήσεις και εισηγήσεις στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και τους Υπουργούς, επί των θεμάτων που θα συζητηθούν, μετά το πέρας της Άτυπης Συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου.  

Η καινοτόμος αυτή πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της πολιτικής του Γραφείου του Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη-Κυβερνητικών Οργανώσεων για Ενθάρρυνση της Ενεργού Πολιτότητας και Ενδυνάμωση της Συμμετοχικής Δημοκρατίας, δίνοντας την δυνατότητα στις νέες και στους νέους μας να έχουν ρόλο και λόγο στην χάραξη πολιτικής του κράτους.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρευρεθούν στην άτυπη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη αίτηση συμμετοχής εδώ και να την αποστείλουν είτε με τηλεομοιότυπο στο 22400181, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το αργότερο μέχρι την Τρίτη, 3 Μαρτίου, 2020.

 

ΝΝ/ΕΙ

Σχετικά Ανακοινωθέντα