Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

27-02-2020 08:44

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 26ης Φεβρουαρίου 2020 μέχρι και τις 07.00 της 27ης  Φεβρουαρίου 2020 ανταποκρίθηκε  σε 31 κλήσεις για βοήθεια ,14 πυρκαγιές και 17 ειδικές εξυπηρετήσεις .

Η ώρα 16.08 λήφθηκε κλήση για τροχαίο δυστύχημα στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών. Όχημα μάρκας NissanMicra συγκρούστηκε με όχημα μάρκας BMW. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ομάδα και όχημα διάσωσης. Ένα άτομο (γυναίκα συνοδηγός του Nissan) αποπαγιδεύτηκε με την χρήση διασωστικών εργαλείων και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο για την μεταφορά της στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λεμεσού όπου αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Οι οδηγοί των Nissan και BMW απελευθερώθηκαν πριν την άφιξή μας και μεταφέρθηκαν με άλλα ασθενοφόρα στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λεμεσού.

Η ώρα 20.55 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μεταλλικό υποστατικό (ακινητοποιήμενο τροχόσπιτο) σε γεωργικό τεμάχιο στον δρόμο μεταξύ των χωριών Φλάσου και Καλοπαναγιώτης. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 3 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από το Σταθμό Υπαίθρου Ευρύχου και Σταθμό Λακατάμιας και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 21.54. Το υποστατικό υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Είχε χρήση ως χώρος διαμονής αλλοδαπού εργάτη. Ο αλλοδαπός εργάτης που κοιμόταν στο υποστατικό δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα την πυρκαγιά και από την ακτινοβολία και την θερμότητα υπέστη εγκαύματα. Τον έβγαλε έξω ο εργοδότης του που αντιλήφθηκε την πυρκαγιά από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και αφίχθη έγκαιρα στο μέρος. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λευκωσίας πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

 

(ΝΝ/ΕΙ)