Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

18-05-2018 08:22

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 17ης Μαΐου 2018 μέχρι και τις 06.00 της 18ης Μαΐου 2018 ανταποκρίθηκε σε 49 κλήσεις για βοήθεια, 25 πυρκαγιές, 20 ειδικές εξυπηρετήσεις και τέσσερις ψευδείς κλήσεις.

Η ώρα 18.48 λήφθηκε κλήση για τροχαίο δυστύχημα παρά την είσοδο της Πόλις Χρυσοχούς. Όχημα μάρκας Honda Civic συγκρούστηκε μετωπικά με διπλοκάμπινο μάρκας Mitsubishi. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πόλις Χρυσοχούς με ομάδα και όχημα διάσωσης. Η οδηγός του οχήματος Honda Civic απεγκλωβίστηκε με τη χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων και, αφού παραδόθηκε στην ομάδα της Υπηρεσία Ασθενοφόρων, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Ο οδηγός του άλλου οχήματος απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η ώρα 02.32 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και αποκαλάμες παρά τον δρόμο Αγίας Βαρβάρας – Μαθιάτη. Ανταποκρίθηκαν τέσσερα οχήματα από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς επαρχίας Λευκωσίας και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04.36. Για το έργο της κατάσβεσης συνέδραμε και το Τμήμα Δασών με δύο πυροσβεστικά οχήματα. Η πυρκαγιά κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου επτά εκταρίων.

(ΜΓ)