Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

26-03-2021 14:15

Εξυπηρέτηση κοινού και επαγγελματιών στα Ταμεία των Επαρχιακών Γραφείων του ΤΟΜ στη Λευκωσία (Λατσιά) και στη Λεμεσό από 12/4/2021

Το Τμήμα Οδικών Μεταφορών ανακοινώνει ότι, για σκοπούς βελτίωσης της εικόνας του και των υπηρεσιών που παρέχει προς το κοινό, από τις 12/4/2021, η εξυπηρέτηση εντός των Γραφείων στα Επαρχιακά του ΤΟΜ Λευκωσίας (Λατσιά) και Λεμεσού, θα γίνεται μόνο με τη διευθέτηση ραντεβού, κατά το πρότυπο των ΚΕΠ και ΚΕΠΟ.

Εξυπηρέτηση εξ αποστάσεως, μέσω κιβωτίων υποβολής αιτήσεων που βρίσκονται έξω από τα Γραφεία

Το Τμήμα θα συνεχίσει να λαμβάνει έγγραφα αιτήσεων (π.χ. για εγγραφές οχημάτων) σε ειδικά κιβώτια που βρίσκονται έξω από τα Επαρχιακά και για το θέμα αυτό η εξυπηρέτηση θα συνεχίσει να γίνεται όπως τον τελευταίο καιρό, δηλαδή, θα γίνεται τηλεφωνική επικοινωνία με τον αιτητή/ενδιαφερόμενο για εξυπηρέτηση, πληρωμή τελών μέσω κάρτας, ενημέρωση για παραλαβή των νέων εγγράφων, κλπ. Για το σκοπό αυτό το Τμήμα θα φροντίζει ώστε αριθμός προσωπικού των Επαρχιακών vα διεκπεραιώνει αποκλειστικά τις αιτήσεις αυτές, ώστε στο μέτρο του δυνατού η εξυπηρέτηση των επαγγελματιών (π.χ. εισαγωγέων αυτοκινήτων) να γίνεται το συντομότερο.

Εξυπηρέτηση εντός των Γραφείων στα Επαρχιακά του ΤΟΜ Λευκωσίας (Λατσιά) και Λεμεσού

Η εξυπηρέτηση εντός των Γραφείων γίνεται τηρουμένων των μέτρων που ανακοινώνονται και των καθορισμένων πρωτοκόλλων. Από τις 12/4/2021, η εξυπηρέτηση εντός των Γραφείων θα γίνεται μόνο με τη διευθέτηση ραντεβού. Για τη διευθέτηση ραντεβού, θα πρέπει να γίνεται επικοινωνία ως ακολούθως:

Για Λευκωσία:

Τηλέφωνο:  22552405, ή

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: tomnicosiabook@rtd.mcw.gov.cy

Για Λεμεσό:

Τηλέφωνο:  25870433, ή

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: tomlimassolbook@rtd.mcw.gov.cy

Σε περίπτωση αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος για τη διευθέτηση ραντεβού θα πρέπει να συμπληρώνονται τα ακόλουθα στοιχεία: Ονοματεπώνυμο αιτητή, Αρ. ταυτότητας, Εργασία προς διεκπεραίωση: π.χ. Έκδοση άδειας οδηγού.

Στον αιτητή θα δίνεται χαρακτηριστικός αριθμός αναφοράς του ραντεβού του (π.χ. Λεμ. 13/04/2021, 10:10). Ο αιτητής, όταν προσέρχεται στο Επαρχιακό για εξυπηρέτηση, θα πρέπει να γνωρίζει τον αριθμό αναφοράς του ραντεβού του και να έχει μαζί του την ταυτότητα ή το διαβατήριό του. Η εξυπηρέτηση θα γίνεται νοουμένου ότι ο αιτητής θα βρίσκεται στα Γραφεία του Τμήματος στην καθορισμένη ώρα του ραντεβού του.

(ΕΚ/ΣΧ)