Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

09-02-2018 12:37

Ανακοίνωση του Τμήματος Οδικών Μεταφορών

1. Κλειστό τμήμα της λεωφόρου Αρχ. Μακαρίου, στο Ακάκι στις 11 Φεβρουαρίου

To Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, από η ώρα 10:00 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι, στη λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου, στο Ακάκι, θα πραγματοποιηθεί καρναβαλίστικη παρέλαση.

Κατά τη διάρκεια της παρέλασης, τμήμα της λεωφόρου θα είναι κλειστό και η κυκλοφορία από και προς το Μένοικο θα διεξάγεται διαμέσου των οδών Σπύρου Κυπριανού, Πενταδακτύλου, Βυζακιάς, Μεταμορφώσεως και Αριστοτέλους.

2.  Κλειστό τμήμα της οδού Νίκου Κρανιδιώτη από 10 έως 11 Φεβρουαρίου

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι το Σάββατο  10 Φεβρουαρίου 2018, από η ώρα 18:00 το απόγευμα μέχρι την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 02:00 το πρωί, θα διεξάγονται εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Νίκου Κρανιδιώτη, στην Έγκωμη.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, τμήμα της οδού Νίκου Κρανιδιώτη θα είναι κλειστό (από το ιατρικό κέντρο Έγκωμης μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή με την οδό Μακεδονίας) και η κυκλοφορία θα διεξάγεται διαμέσου παρακείμενων οδών.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή  οδική σήμανση και τις υποδείξεις  της Αστυνομίας.


Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους.

____________

ΜΛ/ΣΧ