Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

22-02-2022 08:32

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 21ης Φεβρουαρίου 2022 μέχρι και τις 06:00 της 22ης Φεβρουαρίου 2022, ανταποκρίθηκε σε 24 κλήσεις για βοήθεια, 9 πυρκαγιές, 12 ειδικές εξυπηρετήσεις και 3 ψευδείς κλήσεις.

Η ώρα 19:31 χθες, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε χόρτα στο χωρίο Αυγόρου. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου Λοχία Αδάμου Αδάμου με ομάδα πυρόσβεσης και 1 (ένα) πυροσβεστικό όχημα. Με την άφιξή της, η ομάδα πυρόσβεσης διαπίστωσε πως η πυρκαγιά ήταν σε τροχοφόρα καντίνα παρασκευής φαγητού, η οποία βρισκόταν σταθμευμένη σε ανοιχτό χώρο. Η πυρκαγιά κατασβήστηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, από άτομα που βρίσκονταν στην περιοχή. Από μέρους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έγινε τελική κατάσβεση. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, η καντίνα έπαθε εκτεταμένες ζημιές, τα αίτια της οποίας θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα, σε συνεργασία με την Αστυνομία.    

Η ώρα 02:18, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα στην Παλλουριώτισσα. Το όχημα, μάρκας BMW βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Καϊμακλίου και Πύλης Πάφου, με 3 (τρία)  πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 02:36. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Θα ακολουθήσει διερεύνηση για τα αίτια της πυρκαγιάς αργότερα σήμερα, σε συνεργασία με την Αστυνομία.

(ΝΓ/IK)