Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

06-07-2018 09:55

Παρουσίαση της παγκύπριας ενημερωτικής εκστρατείας για την πρόληψη των πυρκαγιών, στις 9 Ιουλίου

Εκστρατεία σε παγκύπρια κλίμακα, για την πρόληψη των πυρκαγιών που εκδηλώνονται στις δασικές περιοχές της Κύπρου, πραγματοποιούν το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Τμήμα Δασών και οι Ταχυδρομικές Υπηρεσίες.

Μέσα από την εκστρατεία, η οποία υλοποιείται με τη συνέργεια αρμόδιων κρατικών Τμημάτων / Υπηρεσιών από τέσσερα διαφορετικά Υπουργεία, προωθείται πρωτίστως η ενημέρωση των πολιτών για τις καταστροφικές συνέπειες των πυρκαγιών στον φυσικό πλούτο του νησιού και κατ’ επέκταση στην υγεία των κατοίκων. Επιπρόσθετα, η εκστρατεία επιδιώκει να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τους παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν μια πυρκαγιά, καθώς και για τα μέτρα πρόληψης που πρέπει να λαμβάνονται τόσο σε ατομικό όσο και σε κοινοτικό επίπεδο για την αποτροπή εκδήλωσης πυρκαγιών.

Οι δράσεις που υλοποιούνται στο πλαίσιο της εκστρατείας, θα παρουσιαστούν σε συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσουν η Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών κα Σόφη Μιχαηλίδου, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Μάρκος Τράγκολας, ο Διευθυντής του Τμήματος Δασών κ. Χαράλαμπος Αλεξάνδρου και ο Διευθυντής των Ταχυδρομικών Υπηρεσιών κ. Ανδρέας Γρηγορίου, τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018, στις 11 π.μ., στο Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών (αίθουσα «Θεόφιλος Γεωργιάδης»).

(MKY/AX)